• U bent hier:
  • home
  • Activiteiten

Activiteitenkalender Nederland - Latijns-Amerika

Op deze pagina's vermeldt HollandBizzLatinAmerica evenementen die een link hebben met Latijns-Amerikaanse landen. Deze kunnen zowel een zakelijke als een culturele insteek hebben. Zoals beurzen, exposities, handelsmissies, (bedrijfs)events en seminars. Via onze portal brengen wij vraag en aanbod op overzichtelijke wijze bij elkaar. 
Aanmelden van evenementen kan via redactie@hollandbizzlatinamerica.com.

Activiteiten Zakelijk

Handelsmissie Mexico: Het Festival als tijdelijke stad.

Van 16 tot en met 20 mei 2016

Van 16 tot en met 20 mei 2016 organiseert het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering (NCH) in samenwerking met ABN AMRO, het Open House en de Nederlandse Ambassade in Mexico een handelmissie met het thema ‘Het Festival als Tijdelijke Stad‘.

Nederlandse dancefestivals dienen als voorbeeld en inspiratie voor het inrichten van steden en creatieve oplossingen voor urbanisatieproblemen.

Kansen voor Nederland: Mexico, EDM land met een hoge urbanisatiegraad 
Mexico heeft een grote interne markt met 126 miljoen inwoners en een groeiende middenklasse. Ongeveer 80% van de bevolking is woonachtig in steden. De urbanisatiegraad van het land neemt nog steeds toe, waardoor er veel behoefte is aan stedelijke ontwikkeling. Ook is Mexico een van de grootste groeimarkten voor Nederlandse elektronische muziek en festivals.

Meer informatie?
Handelsbevordering Mexico

 

Spreekdag Latijns Amerika.

26 mei 2016

Wilt u ook succesvol zakendoen in Latijns Amerika?

ACCESS LATIN AMERICA is het grootste Nederlandse commerciële netwerk in Latijns Amerika voor marktentree.

Op 26 mei 2016 geven we u de unieke kans één-op-één gesprekken te voeren met onze specialisten uit verschillende Latijns Amerikaanse landen. We delen vrijblijvend onze ervaring in Brazilië, Argentinië, Colombia en Chili. Bovendien geven de tax lawyers van Sajet Telting & Partners (STP) een korte introductie over de fiscale voor- en nadelen van het zaken doen in deze landen: tips die ongetwijfeld van pas komen!

Datum:               26 mei 2016.

Locatie:              STP Tax Lawyers

Viñoly-building 19th-floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam

Deelname:          Kosteloos

Aanmelden? Stuur een bericht naar: holland@accesslatinamerica.com met uw voorkeur voor ochtend of middag en met welke landspecialisten u graag wilt spreken.
 

Internationale vakbeurs voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie in Colombia.

Van 8 tot en met 11 juni 2016

De 9e editie van de internationale vakbeurs voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie in Colombia en de Andes-regio vindt plaats van 8 juni – 11 juni in Bogota. Het NCH onderzoekt of Nederlandse ondernemers geïnteresseerd zijn in een Holland Paviljoen tijdens deze beurs.

Colombia is de 3e grootste economie in Centraal- en Zuid-Amerika. Het heeft 48 miljoen inwoners en is daarmee het tweede meest bevolkte land in Zuid-Amerika. Colombia toont een constant hoge groei van het BBP in vergelijking met andere Latijns-Amerikaanse landen. Vanwege het vrijhandelsakkoord is de Colombiaanse markt goed bereikbaar vanuit de EU. De middenklasse, met een stijgende koopkracht en de bereidheid om te consumeren, groeit nog steeds en maakt 28% van de Colombiaanse bevolking uit. Daarnaast is er een toenemende vraag naar voedsel.

Bezoekers doelgroep van de vakbeurs.
Professionele bezoekers met beslissingsbevoegdheid en een aanzienlijke koopkracht in de volgende sectoren: hotels, restaurants, bars en clubs, supermarkten, buurtwinkels, importeurs en distributeurs, groothandels en handelaren en horeca bedrijven.

Meer informatie: internationale vakbeurs in Bogota, Colombia

 

 

 

Auteur worden?

Word expert op ons platform

Wij komen graag in contact met specialisten die hun kennis via onze portal willen delen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Deelnemen
(advertenties)
banner

Nieuwsbrief

nieuwsbrief

Meld u aan!

Schrijf u in voor onze gratis reguliere nieuwsbrief. En blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Inschrijven

    Preferred partners:

  • logo