• U bent hier:
  • home
  • adverteren

Breng uw bedrijf in beeld

HollandBizzLatinAmerica is de online portal met kwalitatieve informatie over zakendoen met Latijns Amerikaanse landen. De bezoekers van de portal zijn bedrijven die al zaken doen met Latijns Amerikaanse landen of overwegen dit te doen. Door de inzet van een goede mix aan mediamiddelen op de website worden de bezoekers optimaal bediend. Zoals informatiepagina’s met kwalitatieve inhoud, actuele nieuwsartikelen en een weblog met interessante artikelen. Verder komen er diepgaande reportages in ons digizine en plaatsen we vacatures en evenementen.

Adverteren op HollandBizzLatinAmerica

HollandBizzLatinAmerica biedt zeer uitgebreide advertentiemogelijkheden voor uw organisatie. Denk hierbij aan een banner op een van onze pagina’s of aan een complete corner ad of radical. Bekijk de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Preferred partnership

Wilt u zich als bedrijf optimaal profileren op HollandBizzLatinAmerica.com? En goed gevonden worden door bedrijven die zakendoen met Latijns Amerikaanse landen of overwegen dit te doen? Dan is een preferred partnership iets voor uw bedrijf.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met:

Wim Noordam (sales@hollandbizzlatinamerica.com of +31 (0)6-30167857

Hier kunt u alles lezen over de aanleverspecificaties.

Auteur worden?

Word expert op ons platform

Wij komen graag in contact met specialisten die hun kennis via onze portal willen delen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Deelnemen
(advertenties)
banner

Nieuwsbrief

nieuwsbrief

Meld u aan!

Schrijf u in voor onze gratis reguliere nieuwsbrief. En blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Inschrijven

    Preferred partners:

  • logo