Lever een zinvolle bijdrage als auteur

ExpertOm de zakelijke horizon zo breed mogelijk te maken, wil HollandBizzLatinAmerica informatie aanbieden uit uiteenlopende bronnen. Daarom zijn we op zoek naar auteurs die content kunnen leveren vanuit hun expertise.  Dat is mogelijk als blogger, maar ook als (gast)schrijver voor het Digizine of het onderdeel Service.

Bent u deskundig op uw vakgebied en wilt u uw kennis delen met anderen? Dan komen we graag met u in contact. Samen kunnen we overleggen hoe uw bijdrage vorm kan krijgen op onze portal. Er zijn maar weinig onderwerpen die - om met name handelstechnische redenen - niet bij onze doelstellingen voor deze website passen.

Specialisaties

Aarzel niet en laat ons weten wat uw specialisatie is. Of als u anderen kent die als auteurs waardevolle input zouden kunnen leveren.
Uiteraard plaatsen we van al 'onze' auteurs een bijpassend profiel op de portal.

Contact opnemen

Heeft u interesse of bent u benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan contact op met ons via onderstaand contactformulier. Of bel met Wim Noordam en bespreek de mogelijkheden: +31(0)6-30167857.

 

Auteur worden?

Word expert op ons platform

Wij komen graag in contact met specialisten die hun kennis via onze portal willen delen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Deelnemen
(advertenties)
banner

Nieuwsbrief

nieuwsbrief

Meld u aan!

Schrijf u in voor onze gratis reguliere nieuwsbrief. En blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Inschrijven

    Preferred partners:

  • logo