Argentinië

Er zijn veel ondernemers die hun activiteiten willen uitbreiden en willen inspelen op kansen in Argentinië. Daar komt veel bij kijken. Hoe ziet bijvoorbeeld de markt in het land eruit? Hoe vind een bedrijf een betrouwbare zakenpartner? Wij geven informatie en helpen u bij uw internationale ambities.

Rubrieken


subcatogorie
Kansen en marktentree

Hoe kom ik de Argentijnse markt op?

Als u de Argentijnse markt op wil, kunt u exporteren naar de eindgebruiker of indirect via een agent of een importeur. Uw entreestrategie op de Argentijnse markt vormt uiteraard een belangrijk deel van uw exportbeleid. Wij raden u aan om per product en marktcombinatie bewuste keuzes te maken. Denk goed na hoe en op welke termijn u de Argentijnse markt wilt betreden.

subcatogorie
Economie

Handel en statistieken

Voor informatie over de handel tussen Nederland en Argentinië en over de Argentijnse economie zijn verschillende bronnen. Enkele belangrijke bronnen zijn het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het International Trade Centre (ITC).

subcatogorie
Wet & regelgeving

Wet- en regelgeving in Argentinië

De belangrijkste wet- en regelgeving op het gebied van internationaal ondernemen in Argentinië bestaat uit: handelswetgeving en investeringswetgeving.

subcatogorie
Investeren

Investeren in Argentinië

Argentinië staat bekend om haar diversiteit en relatief ontwikkelde technologische industrie. Lees verder om te zien of investeren in Argentinië een interessante optie is voor uw bedrijf.

subcatogorie
Sectorinformatie

Sectorinformatie Argentinië

Op deze pagina vindt u sectorrapporten en informatie over actuele projecten en aanbestedingen in Argentinië. Tevens algemene informatie over een paar belangrijke sectoren.

subcatogorie
Zakencultuur

Do’s-and-don’ts in Argentinië

Wilt u zakendoen in Argentinië? Lees dan de volgende informatie. Nederlandse zakenmensen moeten hun Argentijnse collega’s niet onderschatten. Argentijnse ondernemers zijn over het algemeen behoorlijk competitief. Ze gaan voor hun organisatie uit van hoge opbrengsten en duurzame groei. Vaak weten ze veel over hun vakgebied. Daarbij hebben ze ook oog voor de details. Dat zijn redenen om uw bezoek goed voor te bereiden.

    Preferred partners:

  • logo