Brazilië

Export naar Brazilië kan zeer lucratief zijn. Er komt veel bij kijken, Brazilië is een exportmarkt voor gevorderden. U kunt succesvol exporteren door de samenwerking op te zoeken met een Braziliaanse partner, distributeur of agent. Of u kunt een eigen 'limitada' (ltda.) oprichten. Wij geven informatie over de mogelijkheden en helpen u bij uw ambities.

Rubrieken


subcatogorie
Kansen en marktentree

Hoe kom ik de Braziliaanse markt op?

Lees wat er komt kijken bij uw martentree in Brazilië en hoe u uw export kunt opzetten. Export naar Brazilië kan zeer lucratief zijn als u in staat bent mee te bewegen met de politieke en economische bewegingen in Brazilië. Een lange termijn visie is essentieel.

subcatogorie
Economie

Handel en economie Brazilië

Voor informatie over de handel tussen Nederland en Brazilië en over de Braziliaanse economie kunt u verschillende bronnen gebruiken. Enkele belangrijke bronnen zijn het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), het International Trade Centre (ITC) en het CIA World Factbook. Handelscijfers Nederland - Brazilië

subcatogorie
Wet & regelgeving

Wet- en regelgeving in Brazilië

De belangrijkste wet- en regelgeving op het gebied van internationaal ondernemen in Brazilië bestaat onder andere uit handelswetgeving en investeringswetgeving.

subcatogorie
Zakencultuur

Do’s-and-don’ts in Brazilië

Wilt u zakendoen in Brazilië? Lees dan de volgende informatie met Do's and Don'ts.

    Preferred partners:

  • logo