Colombia

Wilt u ondernemen in Colombia? Ga goed voorbereid aan de slag. Verdiep u in de markt: hoe werkt export naar Colombia en hoe vindt u een betrouwbare zakenpartner? En hoe zit het met ketenverantwoordelijkheid en arbeidsomstandigheden? Gelukkig staat u niet alleen.

Rubrieken


subcatogorie
Kansen en marktentree

Hoe kom ik de Colombiaanse markt op?

Er zijn ondernemers die hun activiteiten willen uitbreiden en willen inspelen op kansen in Colombia. Daar komt veel bij kijken. Hoe ziet bijvoorbeeld de markt in het land eruit? Hoe vind een bedrijf een betrouwbare zakenpartner? HollandBizzLatinAmerica geeft informatie en helpt u bij uw internationale ambities.

subcatogorie
Economie

Handel en economie Colombia

Voor informatie over de handel tussen Nederland en Colombia en over de Colombiaanse economie kunt u verschillende bronnen gebruiken. Enkele belangrijke bronnen zijn het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), het International Trade Centre (ITC) en de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO).

subcatogorie
Wet & regelgeving

Wet- en regelgeving in Colombia

De belangrijkste wet- en regelgeving op het gebied van internationaal ondernemen in Colombia bestaat uit: handelswetgeving en investeringswetgeving.

subcatogorie
Zakencultuur

Do’s-and-don’ts in Colombia

Wilt u zakendoen in Colombia? Lees dan de volgende informatie met Do's and Don'ts.

    Preferred partners:

  • logo