Portal streeft naar tweerichtingsverkeer

HollandBizzLatinAmerica wil over een breed vlak objectieve informatie bieden voor ondernemers. Gericht op zakendoen tussen Nederland en landen in Latijns-Amerika. Met content die afkomstig is van specialisten uit de bedrijfswereld, van organisaties en van de desbetreffende overheden.

Met deze informatie kunnen ondernemingen zich terdege voorbereiden op een (nieuw) zakelijk initiatief over de landsgrenzen. Of nog meer halen uit bedrijfsactiviteiten die al in gang zijn gezet. Het team achter HollandBizzLatinAmerica voert de onafhankelijke eindredactie over de inhoud op de portal.

Nederland en Latijns-Amerika

We streven nadrukkelijk tweerichtingsverkeer na. Van Nederland naar Latijns-Amerika en en omgekeerd van Latijns-Amerika naar Nederland. Uiteraard in de gangbare talen voor optimale toegankelijkheid van de informatie.

Naast de informatie-pagina's met algemene en specifieke content zorgt het Digizine voor diepgang. Met bedrijfsreportages, ervaringsverhalen van ondernemers, achtergronden over de doellanden en andere artikelen.

Bedrijfsprofilering

Verder biedt HollandBizzLatinAmerika een platform voor adverteerders, bedrijfsprofilering, het plaatsen en zoeken van internationale vacatures en het leggen van zakencontacten. Het uitgangspunt is om de site continu verder te ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden te integreren.

Suggesties voor diensten en interessante onderwerpen kunt u altijd melden bij de sales-afdeling (sales@hollandbizzlatinamerica.com) of de redactie (redactie@hollandbizzlatinamerica.com).

Auteur worden?

Word expert op ons platform

Wij komen graag in contact met specialisten die hun kennis via onze portal willen delen. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Deelnemen
(advertenties)
banner

Nieuwsbrief

nieuwsbrief

Meld u aan!

Schrijf u in voor onze gratis reguliere nieuwsbrief. En blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen.

Inschrijven

    Preferred partners:

  • logo